25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zekić u Slavenu postao isto što i Bjelica u Osijeku – ‘menadžer engleskog tipa’!

1 min read
Time je bivši trener Osijeka Zoran Zekić postao u Slavenu isto što i Nenad Bjelica u NK Osijeku, šef struke, menadžer, sportski direktor..., ukratko, osoba na čijim je leđima kompletan rezultatski i sportski segment kluba.

– Odlukom Uprave Nogometnog kluba Slaven Belupo, Zoran Zekić postao je naš novi sportski direktor, osoba koja će kreirati sportsku politiku i biti, kako se to popularno kaže, ‘menadžer engleskog tipa’ – na Facebooku je objavio njegov trenutku klub Slaven Belupo.

Time je bivši trener Osijeka Zoran Zekić postao u Slavenu isto što i Nenad Bjelica u NK Osijeku, šef struke, menadžer, sportski direktor…, ukratko, osoba na čijim je leđima kompletan rezultatski i sportski segment kluba.

– Njegov prvi suradnik bit će Dejan Šomoci, naš bivši veznjak koji je za Slaven Belupo upisao 100 nastupa u svojoj karijeri, a danas član Uprave. Prvi konkretni potezi našeg novog sportskog sektora su pokretanje skautske službe, produženje ugovora s mladim i talentiranim igračima te uspostava još bolje suradnje Škole nogometa i prve momčadi – zaključili su iz Slavena na Facebooku.

Sretno Zekiću.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Facebook (screenshot)