28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Modni buvljak! Za 4 dana na osječkoj tržnici! A evo i malo ‘fotki’ otprije…

1 min read
Vidimo se na „buvljaku“ u subotu 12.3.2022. u 9 sati! - zaključuju na Facebooku.
buvljak

– U mjesecu ožujku obilježavamo Međunarodni dan žena i pozivamo Vas da zajedno s prijateljicom, mamom, bakom posjetite i/ili sudjelujete na našem tradicijskom „Modnom buvljaku“ koji se održava druge subote u mjesecu – najvljuje osječka Tržnica još jedan vrlo zanimljiv događaj u Osijeku kroz koji dan.

– „Buvljak“ je idealna prilika za razmjenu, prodaju i povoljnu kupovinu kvalitetne i očuvane odjeće, obuće i drugih modnih dodataka, ali i prilika za upoznavanje novih ljudi te stvaranje jedinstvenoga stila. Glavni cilj organizacije je povezati ljubitelje mode i probuditi ekološku svijest o korisnom zbrinjavanju viška odjeće te pozitivno utjecati na promjene u društvu.

– Sve izlagače i posjetitelje pozivamo da se pridržavaju epidemioloških mjera. U slučaju vremenskih nepogoda „buvljak“ se odgađa za sljedeći mjesec. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju na kontakt telefon 031/ 213-332 Služba komercijalnih poslova ili putem e-pošte: renata@trznica.hr. Vidimo se na „buvljaku“ u subotu 12.3.2022. u 9 sati! – zaključuju na Facebooku.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)