29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sve se rješava danas! Hoće li Osijek poslije Bednje, Rudeša i Slavena u finale Kupa?

2 min read
Na Rujevici je Osijek u prvom ovosezonskom gostovanju igrao bez golova, a onda Rijeku dva puta dobio kod kuće, oba puta s 1:0. Sada je pred obje momčadi nešto sasvim drugo. Igra se 90, možda 120 minuta... Utakmica počinje u 18 sati.

Prvo je ‘pala’ Bednja s 3-0, potom Rudeš s 2-0, Slaven Belupo s 5-4, penalima. A sada Osijek u SuperSport Hrvatskom kupu treći puta ove sezone ide na Rujevicu. Sve se rješava u jednoj utakmici. U jednom polufinalnom ogledu. A poslije kojeg ćemo znati tko ide na finalnu utakmicu s Hajdukom na Poljudu u svibnju, Osijek ili Rijeka.

Na Rujevici je Osijek u prvom ovosezonskom gostovanju igrao bez golova, a onda Rijeku dva puta dobio kod kuće, oba puta s 1:0. Sada je pred obje momčadi nešto sasvim drugo. Igra se 90, možda 120 minuta… Utakmica počinje u 18 sati.

– U dosta dobrom smo stanju, bez obzira što u Zagrebu nismo ostvarili rezultat koji smo željeli. Regeneracija je bila dobro, zadnja dva dana smo radili na pripremi utakmice s Rijekom. Neće biti Brleka i Malenice koji imaju povišenu temperaturu pa ih nećemo voditi na put, isto je i s Bartolecom i Ercegom, dok Nejašmić možda bude putovao da bude s momčadi jer smatram da nam i sama njegova prisutnost može pomoći u ovoj vrlo bitnoj utakmici za nas – rekao je Nenad Bjelica u najavi utakmice, prenosi i mrežna stranica NK Osijek.

– Do ovog dijela sezone može se reći da je ovo vrlo bitna utakmica, ali nadamo se da će one koje su ispred nas biti još važnije. Znamo ulog utakmice, želimo proći dalje, izboriti finale, a mislim da smo u utakmicama protiv najjačih hrvatskih momčadi pokazali da se možemo sa svima nositi. Nadam se da ćemo to pokazati i u Rijeci i izboriti toliko željeno finale – zaključio je šef struke Osijeka.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)