28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dvojac (20 god. i maloljetnik) iz OBŽ išao u Vukovar provaljivati u kuće! Iz jedne ukrali nakit!

1 min read
Protiv oba osumnjičenika je nakon ukupnog kriminalističkog istraživanja podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - zaključuje se.

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom i maloljetnikom, obojica s područja Osječko-baranjske županije zbog nekoliko provalničkih krađa na području Vukovara – javlja danas policija.

Saznanja iz kriminalističkog istraživanja upućuju na sumnju da su 15. ožujka u noćnim satima provalili u obiteljsku kuću u Ulici 204. vukovarske brigade, iz koje su otuđili nakit, a potom u kuću u ulici Bana Josipa Jelačić, odakle nisu ništa otuđili.  Provalama je vlasnicima počinjena materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna ukupno.

Tijekom ovog postupanja dio kriminalističkog istraživanja nad osumnjičenicima proveli su i policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske, budući je izvidima utvrđena sumnja da su i na području te županije počinili imovinska kaznena djela.

Protiv oba osumnjičenika je nakon ukupnog kriminalističkog istraživanja podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)