28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Planuo automobil u središtu slavonskog naselja! Vatrogasci obuzdali plamen!

1 min read
Uzrok požara za sada još nije poznat, a neslužbeno se doznaje kako je vozač začuo lupanje 0ispod poklopca', nakon čega je vatra planula. Zacijelo će se znati više iz priopćenja mjerodavnih.

Jučer poslijepodne izbio je požar na osobnom automobilu u središtu Poganovaca u Općini Podgorač, javlja Podgorač Info na svojoj Facebook stranici, donoseći niz fotografija požara, ali i brze reakcije tamošnjeg DVD-a i mještana koji su bili u blizini, a čijim je zajedničkim djelovanjem vatra obuzdana.

– …u popodnevnim satima u naselju Poganovci izbio je požar na osobnom automobilu tijekom vožnje. Na požarnu intervenciju izašlo je 10 vatrogasaca Dobrovoljnog vatrogasnog društva Podgorač sa navalnim i kombi vozilom. Uz pomoć mještana, te brzom intervencijom vatrogasaca DVD-a Podgorač, požar je ugašen – napisali su na društvenim mrežama.

Uzrok požara za sada još nije poznat, a neslužbeno se doznaje kako je vozač začuo lupanje 0ispod poklopca’, nakon čega je vatra planula. Zacijelo će se znati više iz priopćenja mjerodavnih.

Foto: Facebook, Podgorač Info (screenshot)