4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Današnji protivnik NK Osijeka prošlu godinu završio u gubitku od 28,8 mil. kuna!?

1 min read
Usput, financijske izvještaje za za '21. godinu objavili su Dinamo, Gorica, Lokomotiva, Istra 1961 i Slaven, a uz Hajduk to još trebaju učiniti Šibenik, Rijeka, Hrvatski dragovoljac, ali i Osijek.

Današnji protivnik Osijeka u Gradskom vrtu, splitski Hajduk, prošlu godinu, 2021., završio je u gubitku od 28,8 milijuna kuna, što će prezentirati, zacijelo, skupštini dioničara sazvanoj za 10. svibnja, saznaje i piše Nacional, a prenosi 24sata. Potonji dodaju, da unatoč svemu što je predsjednik s upravom učinio, Hajduk drugu godinu posluje s minusom.

Naime, kako piše 24sata, lane je ‘minus’ iznosio 21,8 milijuna kuna, ali i da valja u obzir uzeti kako su prethodne četiri godine poslovali u plusu. Nadalje, dodaju i kako se Hajduk o ovoj temi još nije službeno oglasio, ali da im taj trenutak svakako slijedi, kao i to da prema propisima o licenciranju HNS-a financije su dužni objaviti 7 dana prije objave prvotnih odluka o licenci, što je 13. travnja.

Usput, financijske izvještaje za za ’21. godinu objavili su Dinamo, Gorica, Lokomotiva, Istra 1961 i Slaven, a uz Hajduk to još trebaju učiniti Šibenik, Rijeka, Hrvatski dragovoljac, ali i Osijek.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)