21. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Mia i Konstrakta u Tel Avivu! Počelo prijateljstvo dviju glazbenica!?

1 min read
Njih dvije tako su, navodno, 'kliknule' i bile društvo na dijelu ove predeurovizijske turneje, ususret natjecanju u Torinu, a o čemu svjedoči i fotografija iz Tel Aviva.

Hrvatska, ali prije svega osječka pobjednica Dore i putnica za Eurosong u Torinu, Mia Dimšić, posljednjih dana je na izvjesnoj ‘eurovizijskoj turneji’ s još nekoliko natjecatelja s kojima će se ‘odvagati’ na završnom natjecanju, a što uključuje pohode određenim europskim prijestolnicama, od Londona, preko Amsterdama, Tel Aviva…

Mia Dimšić jučer se javila ‘urbi et orbi’ fotografijama iz Jeruzalema, javljaju s ugodnih 26 stupnjeva, dva dana prije toga bila je u Londonu, gotovo u zimskoj jakni, a dan prije u Tel Avivu. I ne bilo s kim.

Ana Đurić, aka. Konstrakta, srpska pjevačica i skladateljica, pobjednica tamošnjeg izlučnog natjecanja za Eurosong, a s pjesmom koja je bila ‘top tema’ regije nekoliko dana, gdje je opjevala kosu Meghan Markle, In Corpore Sano, za medije je već rekla kako od hrvatskih glasača očekuje bodovni ‘top saldo’, a jučer ju se moglo vidjeti u društvu Mije Dimšić, za koju je, također, medijima rekla kako ima sjajnu skladbu, po prilici, lako pamtljivu i pjevnu, ‘feel good’.

Njih dvije tako su, navodno, ‘kliknule’ i bile društvo na dijelu ove predeurovizijske turneje, ususret natjecanju u Torinu, a o čemu svjedoči i fotografija iz Tel Aviva.

Srpski mediji, ponajviše tamošnji Kurir, prenose naše medije o prijateljstvu dvije pjevačice.

Foto: Facebook, Mia Dimšić (screenshot)