16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO VIJEST ‘Rezervacija’ parkiranja daskama i kantom!?

1 min read
'Bespla' parkiranje u centru Osijeka još je moguće u udaljenijem dijelu Pejačevićeve ili, kao na fotografiji, u dijelu Ružine ulice, a gdje je i uočena ova 'instalacija'.

Ove zime za nama i nije bilo toliko snijega, sukladno čemu su izostale ovakve ‘slike’ po pojedinim osječkim naseljima, a gdje su ljudi, nakon ‘lopatanja’, minulih godina znali ‘rezervirati’ parkiralište. Katkad to čine i zbog kakvih radova u stanu ili kući. Ali, kako nam javlja čitateljica, u Ružinoj ulici su ovakve s’like’ svakodnevne i nimalo rijetke.

‘Bespla’ parkiranje u centru Osijeka još je moguće u udaljenijem dijelu Pejačevićeve ili, kao na fotografiji, u dijelu Ružine ulice, a gdje je i uočena ova ‘instalacija’.

– Ovako besramno čuvaju parking, a mi moramo u drugu ulicu – javila nam je čitateljica, želeći ostati anonimna, dodajući kako to gleda skoro svaki dan.

Postavlja se pitanje, je li takvo što uopće dozvoljeno, s obzirom da prostor ispred kuće, posebno kolnik, a gdje nije kolni ulaz, ne pripada nikome do svima, kolniku, Osijeku, državi…

Foto: Čitateljica