28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kristina Kuzmič Miji Dimšić: Pisala si Guilty Pleasure o hrani, jel’? Mia: Ha-ha! Volim te!

1 min read
- Toliko sam uzbuđena što ćeš predstavljati Hrvatsku s ovom pjesmom na Eurosongu za nekoliko dana. Navijat ću za tebe iz Kalifornije. Hajde da pojedemo 'donuts' ovo ljeto u Zagrebu - dodala je Kuzmič.

Dvije trenutno možda najpopularnije i najpoznatije Osječanke, Kristina Kuzmić i Mia Dimšić, potonja pobjednica Dore i glazbenica koja predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Torinu, zatim prva koja je palenetarno najpoznatija, s milijunima pratitelja na društvenim mrežama, a kao nekadašnja pobjednica ‘showa’ Oprah Winfrey, danas autorica knjiga i istinska poslovna žena američkog i svjetskog ‘showbiza’, sinoć su izmijenile nekoliko rečenica na Instagramu, a nakon što je Kuzmič objavila video zapis s glazbenom podlogom Mijine pobjedničke pjesme Guilty Pleasure.

U videu Kristina jede ‘zelenjavu’ i gleda u američke ‘donuts’, punjene, prelivene, slatke i masne krofne ‘s rupom’, a dok u pozadini svira Mijina skladba.

– Hej, Mia Dimšić, napisala si ovu pjesmu o hrani, ne o ljudima, zar ne? – pitala ju je Kuzmič i nastavila…

– Toliko sam uzbuđena što ćeš predstavljati Hrvatsku s ovom pjesmom na Eurosongu za nekoliko dana. Navijat ću za tebe iz Kalifornije. Hajde da pojedemo ‘donuts’ ovo ljeto u Zagrebu – dodala je Kuzmič.

– Hahahahahaha. Volim te – uzvratila je Mia.

Dopisivale su se na engleskom jeziku. Kristina, iako je davno otišla iz Osijeka u SAD, fantastično govori hrvatski, no milijuni njezinih obožavatelja su s engleskog govornog područja i svaku objavu na hrvatskom bi ‘prozujili’.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Instagram (screenshot)

Facebook Comments