Ned. svi 22nd, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

S 2,55 promila ušao na zatvorenu cestu, prešao rubnik, udario stup, prometni znak…!

2 min read
U subotu 7. svibnja 2022. oko 17.50 sati u Kutjevu u Ulici Eugena Kvaternika, 48-godišnji vozač je pod utjecajem alkohola od 0,62 promila upravljao mopedom marke „Kymco“, požeških registarskih oznaka te uslijed neprilagođene brzine pao s mopeda na kolnik.

Tri ‘prometna dragulja’ donosi policijsko izvješće iz požeškog kraja. Tri su pijana vozača ‘ukrasila’ prometne prilike od poslijepodneva u subotu do zore u nedjelju.

U subotu 7. svibnja 2022. oko 16.30 sati u Pakracu u Ulici Vinka Rehaka, 40-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,55 promila upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, virovitičkih registarskih oznaka, skretao je u ulicu udesno iako se nalazio vidno postavljeni prometni znak da je cesta zatvorena za sav promet te je vozilom prešao preko betonskog rubnika, nastavio se kretati, udario u betonski stup javne rasvjete u vlasništvu Grada Pakraca, a potom u prometni znak u vlasništvu „Hrvatskih cesta“. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 40-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – javlja policija i nastavlja…

U subotu 7. svibnja 2022. oko 17.50 sati u Kutjevu u Ulici Eugena Kvaternika, 48-godišnji vozač je pod utjecajem alkohola od 0,62 promila upravljao mopedom marke „Kymco“, požeških registarskih oznaka te uslijed neprilagođene brzine pao s mopeda na kolnik. U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U nedjelju 8. svibnja 2022. oko 4.30 sati u Požegi u Ulici Pod gradom, u prometu je zatečen osobni automobil marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,18 promila upravljao 37-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 37-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)