2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO ‘Prkose svemu što znate’: Fornix u Osijeku jedan model vozila isporučuje – odmah!

1 min read
Svijet, korona, chipovi, kriza..., termini su koji ne vrijede ništa u ovom slučaju, jer ova vozila se isporučuju sada i odmah, 'ključ u ruke'

U uvjetima gdje se na isporuku novog vozila čeka mjesecima, u uvjetima kada dizel stoji više od benzina, u osječkom Fornixu, s benzinskim agregatom, nekoliko je vozila koja vlasnika mogu dobiti sada i – odmah! Riječ je o neočekivanoj prilici, a koja se ukazala potencijalnim kupcima.

Štoviše, gotovo da je i boja ‘na izbor’, jer svi primjerci su po toj značajki različiti, dočim su njihove tehničke i druge karakteristike potpuno jednake.

Dakle, za 127.000 kuna i ‘ključ u ruke’, Fornix u Osijeku ima nekoliko primjeraka marke i modela Dacia Sandero Stepway, s benzinskim motorom i ‘nula kilometara’.

– Vozila su kod nas, na raspolaganju, potpuno nova i odmah spremna za isporuku. Pitate me koja je ‘kvaka’ u uvjetima kada se isporuka čeka mjesecima!? Nema ‘kvake’. Dogodi se naprosto da imamo priliku nekada za naše kupce ‘povući’ veći kontigent vozila, a koja još nemaju vlasnika. I tako imamo rijetku priliku nekome isporučiti vozilo odmah, ali baš odmah – kazao je ispred prodaje osječkog Fornixa Vladimir Krtić.

Nabrajati vam značajke modela, a u uvjetima dostupnosti svih informacija putem interneta i telefona, bespredmetno je. Fornixovci vas čekaju na Web adresi ili telefonu: 031379201.

Foto: OsijekExpress.com