19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Upravo: Noćas pronađena djevojka je ubijena!? Mladić je pod nadzorom!

2 min read
Policija provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

Noćas iza ponoći, u Našicama, pronađeno je mrtvo tijelo djevojke. Sumnja se u nasilnu smrt. Osoba koja se dovodi u vezu s tim nalazi se pod nadzorom policije – upravo su javili iz PU OBŽ.

Očevid je obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske.

Policija provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

– Djevojka je ubijena u Parku Dore Pejačević, samo 300-tinjak metara od svoje kuće. Ubio ju je bivši dečko iz obližnjeg sela Velimirovac s kojim je prekinula negdje oko Božića i, kako neslužbeno doznajemo, od tada ju je maltretirao. Međutim, nije se željela pomiriti s njim. Prijetnje nije prijavila policiji. Djevojka se noćas oko ponoći vraćala iz grada kad ju je mladić presreo i odvukao u park te, kako neslužbeno doznajemo, ubio hladnim oružjem. Jedan čovjek koji nije želio pred kamere rekao je za HRT da je mladića sreo na obližnjem mostu, da je bio sav krvav, da ga je pitao gdje je ona, a on odgovorio da je mrtva. Nakon toga mladić je skočio s mosta na prugu – piše HRT.

Podsjećamo, jutros je javljeno….

Operativno komunikacijski centar Policijske uprave osječko-baranjske jutros je javio tragičnu i užasavajuću vijest iz Našica. Pronađeno je beživotno žensko tijelo mlade djevojke i u pokušaju samoubojstva nađen mladić, tek nešto stariji od nje. Očevid je u tijeku.– Dana 21.05.2022. oko 00:05 sati zaprimljena je dojava o pokušaju samoubojstva mlađe muške osobe (1998.) u Našicama, nakon čega je u blizini mjesta događaja pronađeno i beživotno tijelo mlađe ženske osobe (2002.). Očevid je u tijeku – javlja policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)