29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kazna za bijeg Vs. Cijena punog spremnika? Ne nasjedajte na priče i pričice…

1 min read
U slučaju bilo kakve kriminalne radnje ili potencijalne ugroze vrlo je lako utvrditi i brzo pokrenuti odgovarajuće postupke u suradnji s nadležnim institucijama te INA to i čini kada je to nužno... - kažu iz INA-e.

Iako smo povećanjem cijena goriva svjedočili pričama iz Nizozemske gdje pojedinci posežu za kriminalnim radnjama, gdje natoče pun spremnik, a potom pobjegnu s benzinske pumpe, jer je kazna manja od cijene spremnika, takvo što, piše N1, a prenoseći izjave INA-e za Reviju HAK, nije slučaj u Hrvatskoj. Krađa nikada nije opcija, ali ovdje kod nas bi ste još i gore prošli.

– …na Ininim maloprodajnim mjestima posebnu pažnju posvećujemo sigurnosti. Sustav videonadzora, uz ostale mjere tehničke i mehaničke zaštite, implementiran je na Ininim lokacijama s ciljem zaštite objekta, radnika i posjetitelja – piše Revija HAK odgovor INA-e na upit.

– U slučaju bilo kakve kriminalne radnje ili potencijalne ugroze vrlo je lako utvrditi i brzo pokrenuti odgovarajuće postupke u suradnji s nadležnim institucijama te INA to i čini kada je to nužno. Također, skrećemo pažnju kupcima da ne nasjedaju na dezinformacije koje se posljednjih mjeseci povremeno šire u javnosti, a u kojima se tvrdi da je moguće ne platiti utočeno gorivo, već samo manju kaznu za neplaćanje računa, jer takve tvrdnje nisu istinite – naveli su iz Korporativnih komunikacija i marketinga INA-e za Reviju HAK.

Foto: Pixabay (ilustracija)