19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Osijeku ukraden još jedan automobil! Lopovi ga odgurali nekoliko metara, a onda ‘kresnuli’…

1 min read
- Vlasnik je u vozilu s ključevima osobnog automobila ostavio i prometnu dozvolu vozila i svoje dokumente. Policija traga za počiniteljima i vozilom - dodaje policija.

– Jučer, oko ponoći, u Osijeku, nepoznate muške osobe prišle su nezaključanom osobnom automobilu, parkiranom ispred obiteljske kuće 62-godišnjaka, te automobil prvo odgurali nekoliko metara, a potom ga upalili i odvezli se u nepoznatom smjeru – javlja jutros policija iz Osijeka, dodajući kako je na taj način naš 62-godišnji sugrađanin oštećen za oko 5.000 kuna.

No, ‘problem i pol’ je što je vlasnik u automobilu ostavio sve svoje dokumente..

– Vlasnik je u vozilu s ključevima osobnog automobila ostavio i prometnu dozvolu vozila i svoje dokumente. Policija traga za počiniteljima i vozilom – dodaje policija.

– Upozoravamo vlasnike vozila kako ostavljanje otključanog vozila povlači za sobom prekršajnu odgovornost, te da kazna za to prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama iznosi 300 kuna, jednako kao i za ostavljanje prometne dozvole u vozilu – dodaju iz policije na kraju, što znači da našeg sugrađanina čeka i policijska kazna.

Foto: Pixabay (ilustracija)