22. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Unikom se priključio akciji Pannonian Challengea i šalje 13 bicikala za Ukrajinu!

1 min read
Ovoj se akciji odazvao i Unikom. Danas je na 'skate park' dovezeno 13 bicikala s osječkih reciklažnih dvorišta, u nadi da će se uspjeti osposobiti i biti od koristi nekome u Ukrajini - kazali su.

Izabrali su najbolje što su imali, doveli u ‘skate park’, a tamo svakako ne manjka znalaca u reparaciji bicikala i dovođenju istih u odgovarajuće vozno stanje. Unikom se, naime, priključio akciji Pannonian Challengea i doezao 13 bicikala, a koji će možda nekome poslužiti u Ukrajini.

– Osim što je Pannonian challenge najveći festival ekstremnog sporta i urbane kulture, ove godine ima i humanitarni karakter. Prema najavama direktora festivala, Jurice Baraća, ove godine prikupljaju bicikle za prijatelje iz Ukrajine. Kako je istaknuo, za vrijeme trajanja manifestacije, svatko može u skate parku donirati bicikl, makar i pokidan – informira Unikom i dodaje…

– Oni će te bicikle popraviti i dopremiti u Ukrajinu. Ovoj se akciji odazvao i Unikom. Danas je na ‘skate park’ dovezeno 13 bicikala s osječkih reciklažnih dvorišta, u nadi da će se uspjeti osposobiti i biti od koristi nekome u Ukrajini – kazali su.

Foto: Facebook, Unikom (screenshot)