20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zaustavila ga policija! A kazni otprije koliko hoćeš… Završio u zatvoru!

1 min read
- Vozač je uhićen i priveden u policijsku postaju, te su novogradiški policajci također od njega oduzeli osobni automobil i vozačku dozvolu koja je bila proglašena nevažećom i poništena zbog kaznenih bodova.

– Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, nadzirući promet, dana 22. srpnja, u 8.10 sati, u Novoj Gradiški, Ulica Zrinskih, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 51-godišnjak – javlja policija i dodaje…

– Utvrđeno je da se radi o višestrukom počinitelju prometnih prekršaja, koji je upravljao automobilom unatoč prethodno izrečenoj zaštitnoj mjeri zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije (od 28. ožujka 2021. do 28. ožujka 2023. godine).

– Vozač je uhićen i priveden u policijsku postaju, te su novogradiški policajci također od njega oduzeli osobni automobil i vozačku dozvolu koja je bila proglašena nevažećom i poništena zbog kaznenih bodova.

– Policijski službenici su 51-godišnjaka jučer, uz optužni prijedlog predali u Općinski sud Slavonski Brod Stalna služba u Novoj Gradiški, gdje je proveden žurni prekršajni postupak, te je sudskom presudom proglašen krivim i kažnjen kaznom zatvora od 15 dana.

– Sudac mu je također odredio zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju od 18 mjeseci, koja će se izvršiti nakon stjecanja prava na upravljanje.

– Policijski službenici su 51-godišnjaka istoga dana u 14.50 predali u Zatvor u Požegi – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)