29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Tragedija u slavonskom mjestu! Nađeno mrtvo tijelo u kući nakon požara!

1 min read
- Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika, obavljanje očevida, utvrđivanje identiteta stradale osobe, te činjenica i okolnosti uslijed kojih je došlo do požara - zaključuju.

U obiteljskoj kući u slavonskom mjestu je pronađeno mrtvo tijelo, a nakon ugašenog požara. Policija danas provodi očevid, utvrđuje identitet umrle osobe, kao i uzrok požara…

– U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, jučer u 14.30 sati, zaprimljena je dojava o požaru na obiteljskoj kući u Oprisavcima (vlasništvo 63-godišnjaka) – javlja policija i nastavlja…

– Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici koji su potvrdili istinitost dojave, te su također upućeni i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Oprisavci, koji su ugasili požar.

– Pritom je u obiteljskoj kući pronađeno mrtvo tijelo muške osobe.

– Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika, obavljanje očevida, utvrđivanje identiteta stradale osobe, te činjenica i okolnosti uslijed kojih je došlo do požara – zaključuju.

– Na intervenciju izlazimo s 12 vatrogasaca te navalnim i kombi vozilom. Požar gasimo s 3 c mlaza. Gusti dim te padanje crijepa i žbuke dodatno su otežali pretraživanje prostorija. Kada su se stvorili uvjeti za ulazak navalnog tima u prostorije unutra smo pronašli jednu osobu koja je nažalost preminula. Do dolaska policijskih inspektora za očevid lokaliziramo požar te spriječavamo njegovo širenje na obližnje pomoćne zgrade – javili su i vatrogasci DVD-a Oprisavci.

Foto: DVD Oprisavci, Facebook (screenshot)