29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Prijetio, psovao, dolazio pred kuću, razlupao ‘haubu’, branik, blatobran…

1 min read
- Tereti ga se da je, u cilju oštećenja automobila kojim se koristio taj oštećenik, udarcima drvenim predmetom udubio poklopac motora, zadnji lijevi branik i zadnji blatobran na osobom automobilu marke Mazda 6 slatinskih registarskih oznaka, ali u vlasništvu oštećenikova brata, čime mu je pričinio štetu od oko 5.000.00 kuna - zaključuju.

– Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici je krajem lipnja 2022. godine podiglo optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1992.) zbog počinjenog kaznenog djela prijetnje iz čl. 139. st. 2. Kaznenog zakona i kaznenog djela oštećenja tuđe stvari iz čl. 235. st. 1. KZ-a – javlja DORH i nastavlja…

– Okrivljenog 30-godišnjaka se tereti da je 8. svibnja 2022. oko 12:30 sati, u Slatini, u nakani da ustraši oštećenika, nazvao ga putem aplikacije te mu uputio psovke i prijetnje da će ga ubiti, a prijetnje je ponovio vidjevši ga ispred svoje obiteljske kuće, što je sve kod oštećenika izazvalo osjećaj straha za vlastiti život i sigurnost.

– Tereti ga se da je, u cilju oštećenja automobila kojim se koristio taj oštećenik, udarcima drvenim predmetom udubio poklopac motora, zadnji lijevi branik i zadnji blatobran na osobom automobilu marke Mazda 6 slatinskih registarskih oznaka, ali u vlasništvu oštećenikova brata, čime mu je pričinio štetu od oko 5.000.00 kuna – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)