29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Hervis, Bođirković, Stanouprava, Optima Telekom…

2 min read
Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Gi Group Staffing Solutions za svojeg klijenta, Hrvatski Telekom d.d., traži Agenta u korisničkoj podršci (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi plaćen prijevoz, dodatne dane godišnjeg odmora, odličnu radnu atmosferu, mogućnost napredovanja i stimulativne bonuse. Natječaj je otvoren do 16.8.2022. Kako se prijaviti provjerite na linku.

SAVD Videodolmetschen GmbH u potrazi je za Zaposlenikom na servisnoj liniji (m/ž) u Osijeku  Za prijavu potrebno je dobro poznavanje njemačkog jezika. Rok za prijavu je do 4.8.2022., a sve detalje natječaja možete naći na linku.  

Hervis d.o.o. u potrazi je za Prodavačem / Specijalistom (m/ž) na puno radno vrijeme u Osijeku, u centru Portanova. Rok za prijavu je  do 31.8.2022.  Poslodavac nudi isplatu godišnjeg regresa u iznosu od 3.500 kn, mogućnost ostvarenja mjesečnog bonusa u iznosu do 1.500 kn,  naknadu za prijevoz i više. Sve detalje o oglasu i načinu prijave provjerite klikom na link.

Obrt Bođirković u Osijeku traži Prodavača / Prodavačicu u mesnici. Sve detalje o oglasu i radnom mjestu možete vidjeti klikom na link, a prijaviti se možete do 2.9.2022.

EMAX d.o.o.  u Osijeku traži Vodoinstalatera / Vodoinstalaterku. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme uz probni rok od mjesec dana, sigurno radno mjesto, stimulativna primanja i mogućnost napredovanja. Prijaviti se možete klikom na link do 31.8.2022.

HIT pekarski obrt u potrazi je za Prodavačem / Prodavačicom na području Tenje. Rok za prijavu je do 23.4.2022., a kako se prijaviti na oglas provjerite klikom na link.

Udruga gluhih Osječko-baranjske županije u Osijeku zapošljava Tumača i prevoditelja / Tumačicu i prevoditeljicu hrvatskog znakovnog jezika. Prijave su otvorene do 29.8.2022., a sve detalje o radnom mjestu možete vidjeti klikom na link.

Stanouprava d.o.o. zapošljava Radnika / Radnicu na održavanju u Belom Manastiru. Poslodavac je u potrazi za kandidatom koji ima barem jednu godinu radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Prijaviti se možete do 16.8.2022., a više detalja dostupno je na linku.

Borik d.o.o. zapošljava Konobara / Konobaricu u Donjem Miholjcu. Sve detalje natječaja možete provjeriti na linku, a prijave su otvorene do 16.8.2022.

OT – Optima Telekom d.o.o. traži Agenta / Agenticu u timu za prodajne aktivnosti za rad u Osijeku. Poslodavac nudi mogućnost dodatne zarade kroz bonuse; dinamičnu, stimulativnu i odgovornu radnu okolinu te plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete do 31.8.2022 putem linka.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)