26. rujna 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Mlinar, Monte-Mont, Plodine, Hervis…

2 min read
Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Gi Group Staffing Solutions za svog klijenta Hrvatski Telekom d.d.  zapošljava Agenta u korisničkoj podršci (m/ž) na području Osijeka. Poslodavac nudi plaćen prijevoz, dodatne dane godišnjeg odmora te mogućnost napredovanja, povećanja plaće i dodatnih stimulativnih bonusa. Prijavite se do 16.8.2022. klikom na link.

Hervis d.o.o. zapošljava Prodavača / Specijalista (m/ž) na puno radno vrijeme u Osijeku u centru Portanova. Poslodavac nudi isplatu regresa, naknade za prijevoz na posao, mogućnost produženja ugovora na neodređeno vrijeme i mnogo drugih pogodnosti! Sve detalje provjerite na linku, a prijaviti se možete do 31.8.2022.

R&K Trade j.d.o.o. zapošljava Građevinskog radnika / Građevinsku radnicu  na području Višnjevca. Poslodavac nudi rad na neodređeno, na puno radno vrijeme, a prijave se zaprimaju do 9.9.2022. Kako se prijaviti provjerite na linku.

Ugostiteljski obrt Paradise u Našicama zapošljava Konobara / Konobaricu. Svi detalji o opisu posla i načinu prijave na oglas dostupni su klikom na link ovdje, a na natječaj se možete prijaviti sve do 18.8.2022.

KMZ-Elektro d.o.o. u Osijeku zapošljava Elektromontera / Elektromonterku na puno radno vrijeme. Za prijavu je potrebna barem jedna godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, tehničko znanje i vještine za obavljanje poslova i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se do 9.9.2022 putem linka.

Ljekarne Kalenić  u potrazi su za Magistrom farmacije – suradnikom voditeljem smjene (m/ž) u Valpovu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, iznadprosječna primanja, naknadu za smještaj ili prijevoz te dodatnu edukaciju prema potrebama tvrtke. Više informacija provjerite klikom na link, a prijaviti se možete do 2.9.2022.

MLINAR pekarska industrija d.o.o. u Belom Manastiru zapošljava Prodavača / Prodavačicu pekarskih proizvoda na puno radno vrijeme. Za prijavu potrebno je radno iskustvo na sličnim ili istim poslovima od barem 3 mjeseca, a kako se prijaviti provjerite na linku. Rok za prijavu je do 21.8.2022.

Plodine d.d. u Đakovu traži Mesara/Mesaricu – Prodavača/Prodavačicu na odjelu mesa na puno radno vrijeme. Prethodno radno iskustvo nije potrebno, a sve detalje o radnom mjestu možete provjeriti putem linka ovdje. Natječaj je otvoren do 31.8.2022.

Predstavnica obiteljskog doma Irena Cenko u Josipovcu zapošljava Njegovatelja / Njegovateljicu. Za prijavu je potrebno 6 mjeseci prethodnog ikustva, a poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno. Rok za prijavu je do 22.8.2022., a sve informacije dostupne su na linku.

Monte-Mont d.o.o. u Osijeku zapošljava Građevinskog radnika / Građevinsku radnicu na puno radno vrijeme. Za prijavu na posao potrebno je radno iskustvo od godinu dana na istim ili sličnim poslovima. Kako se prijaviti provjerite putem linka, a prijave se zaprimaju do 8.9.2022.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)