28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječanka Jelena Dokić ‘promovira’ Dubrovnik uz skladbu Mije Dimšić! Osječanka za Osječanku!?

1 min read
Mia je taj 'post' za sada 'promašila'. Nema je među reakcijama ili komentarima, ali nema dvojbe da je to Osječanka učinila za Osječanku.

– Bit ću vaš vodič kroz zidine Dubrovnika! Nadam se da sam odradila dobar posao pokazujući vam uokolo ovog nevjerojatnog mjesta – napisala je u svoj, za sada, posljednjem ‘postu’ iz Dubrovnika, Osječanka s australskom adresom, nekadašnji reket broj 4 na svijetu, Jelena Dokić.

Jelena je, naime, nakon posjeta rodnom Osijeku i dijeljenja više fotografija našeg grada na Instagramu, za svojih oko 100.000 pratitelja, mahom iz Australije, otišla u Dubrovnik, otkud Instagramom gotovo svakodnevno dijeli fotografije i video zapise grada, okolice, mora.

A kao što je promovirala Osijek za boravka u njemu, tako je i iz Dubrovnika ovaj posljednji video zapisa podijelila uz zvuke pjesme još jedne Osječanke, naše Mije Dimšić. Odabrala je Jelena Guilty Pleasure, pobjedničku hrvatsku pjesmu s Dore i predstavnicu na Eurosongu.

Mia je taj ‘post’ za sada ‘promašila’. Nema je među reakcijama ili komentarima, ali nema dvojbe da je to Osječanka učinila za Osječanku.

Jelena je, poznato je, kao dijete napustila Hrvatsku, ponajprije zbog odluke njezina oca, otišla u Srbiju, potom u Australiju, a odnos s ocem, koji je bio sve samo ne dobar, opisala je u svojoj knjizi.

Video možete pogledati OVDJE.

Foto: Instagram (screenshot)