16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Rene Poms novi je trener NK Osijek! I samo trener! Do kraja polusezone? Ili trajnije?

2 min read
Evidentno, nije dobio menadžerske ovlasti kakve je imao Nenad Bjelica, već ulogu trenera, šefa struke, 'glave' svlačionice i momčadi.

– Odlukom Uprave NK Osijek prvu momčad Bijelo-plavih u nastavku sezone vodit će Rene Poms kojem su povjerene sve ovlasti glavnog trenera – javio je priopćenjem NK Osijek i nastavio…

– Austrijski stručnjak do sada je radio kao pomoćni trener LASK-a, Austrije Beč, Spezije, Lech Poznana i Dinama, a ovlasti glavnog trenera NK Osijek povjerene su mu nakon što je posljednje dvije godine bio pomoćni trener Nenada Bjelice.

– Nakon nekoliko dana analize i promišljanja o nastavku sezone, odlučili smo ukazati povjerenje Rene Pomsu kojem smo povjerili sve ovlasti glavnog trenera. Rene je pokazao veliku profesionalnost u radu u ovom tjednu koji ni za koga nije bio lagan, baš kao i u utakmicama u kojima je već samostalno vodio našu momčad. Radi se o čovjeku koji je već dvije godine dio našeg sustava, odlično poznaje igrače i momčad, a naša je odluka da je u ovom trenutku najbolja osoba za povesti momčad u nastavak sezone – rekao je predsjednik Uprave NK Osijek Ferenc Sakalj.

Rene Poms iskazao je zadovoljstvo zbog podrške koju je dobio.

– Osjećam veliku podršku Uprave i igrača zbog prilike koju sam dobio. Moje želja i motivacija su velike, već dvije godine radim s ovom momčadi, poznajem igrače, oni poznaju mene, do sada smo imali odnos pun uzajamnog poštovanja i moji cilj je s njima nastaviti u tom smjeru i u budućnosti – rekao je glavni trener Bijelo-plavih Rene Poms.

Evidentno, nije dobio menadžerske ovlasti kakve je imao Nenad Bjelica, već ulogu trenera, šefa struke, ‘glave’ svlačionice i momčadi.

A do kada će trajati njegov mandat? Neslužbeno, navodno – do konca polusezone!?

Foto: NK Osijek (screenshot)