29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dvije prometne! Oba puta blizu 2 promila! Jedan vozač udario u kuću i pobjegao! Ali, nađen je…

2 min read
U oba slučaja su vozači bili jako blizu 2 promila...

Ususret vikendu policija je na slavonskim prometnicama zabilježila dvije prometne nesreće, a u kojima je jedan od mogućih uzroka bio alkohol. U oba slučaja su vozači bili jako blizu 2 promila…

– U petak 2. rujna 2022. oko 18.30 sati u Požegi na raskrižju ulica Primorska i Antuna Mihanovića, 47-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,81 promil upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja nije se kretao sredinom obilježene prometne trake je je prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio zaustavljenog osobnog automobila marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 81-godišnjak, javlja policija, dodajući kako protiv 47-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

– Istoga dana, oko 20.55 sati u Požegi u Ulici sv. Josipa, 52-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,21 promil upravljao osobnim automobilom marke „Seat“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao obilježenom prometnom trakom uz desni rub kolnika već je vozilom prešao na suprotnu stranu i bočnim dijelom vozila udario u obiteljsku kuću u vlasništvu 65-godišnjaka. Nakon udara 52-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)