1. listopada 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ivana Šojat nastupit će u ‘showu’ Zvijezde pjevaju! Uz Gorana Boškovića iz Fluentesa!

1 min read
Osječanka, književnica, prevoditeljica, kazališna djelatnica, gradska vijećnica Grada Osijeka, nagrađena autorica nemalog broja nagrađenih romana Ivana Šojat, nastupit će u popularnom 'showu'

– I zemlja će propjevati, nebo zaplakati… – uz ‘smajli’ na kraju, napisala je osječka književnica Ivana Šojat na Facebooku, a zacijelo kao ‘tihu’ i zagonetnu najavu svog skorog nastupa u 11. sezoni HTV-ovog ‘showa’ Zvijezde pjevaju, što je danas najavio Jutarnji list.

Osječanka, književnica, prevoditeljica, kazališna djelatnica, gradska vijećnica Grada Osijeka, nagrađena autorica nemalog broja nagrađenih romana Ivana Šojat, nastupit će u popularnom ‘showu’ uz Gorana Boškovića, frontmena grupe, autora glazbe i tekstova Fluentesa.

Slavonka i Slavonac ‘odvagati’ će se protiv teške konkurencije, parova – Mila Horvat i Lara Antić Prskalo, Jelena Miholjević i Zoran Prodanović, Marc Cuccurin i Mia Negovetić, Mario Valentić i Antonia Matković Šerić, Matea Šeparović i Bojan Jambrošić, Goran Grgić i Ivana Kindl te Domagoj Janković i Alen Đuras.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Facebook Comments