28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ladislav Bece ostaje načelnikom Policijske uprave osječko-baranjske i u drugom mandatu!

1 min read
U proteklih pet godina odradili smo dobar posao. Vjerujem da ćemo u idućih pet godina biti još bolji - kazao je Bece.

– Danas je u prostorijama PU osječko-baranjske zamjenik glavnog ravnatelja policije za opću sigurnost Damir Barić uručio Ladislavu Beceu Rješenje o imenovanu na radno mjesto načelnika Policijske uprave osječko-baranjske od 21. rujna 2022. godine na razdoblje od pet godina. Rješenje o imenovanju predano je načelniku na kolegiju na kojem su bili načelnici sektora i svih policijskih postaja – izvijestila je na svojim mrežnim stranicama PU OBŽ, nastavljajući…

– Pet godina je iza nas. Upravljam policijskom upravom, što znači da radim svoje poslove, a rezultate nosite vi, rukovoditelji i svi djelatnici na terenu. U proteklih pet godina odradili smo dobar posao. Vjerujem da ćemo u idućih pet godina biti još bolji – kazao je Bece.

– Ladislav Bece je Stručni specijalist kriminalistike koji je svoju karijeru započeo kao prometni policajac 1986. godine u Kutini, a tri godine kasnije počeo je raditi u Postaji prometne policije Osijek kao kriminalistički tehničar. Od 1991. godine obavljao je poslove kriminalističkog tehničara u Odjelu kriminalističke tehnike, a potom od 1996. u istom odjelu obavlja poslove višeg kriminalističkog tehničara. Poslove načelnika Odjela za očevide i kriminalističku tehniku obavlja od 1998. do 2013. godine, a od 2013. godine u Službi za očevide i kriminalističku tehniku obavljao je poslove policijskog službenika za očevide sve do 20. rujna 2017. godine, kada je imenovan načelnikom Policijske uprave osječko – baranjske – zaključuje PU OBŽ.

Foto: PU OBŽ