25. rujna 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Škoro ide na tečaj i polaže za bageristu: Zar sam trebao dva Filipinca poslati na tečaj?

1 min read
- Zar sam trebao poslati neka dva Filipinca na tečaj? Ovako ću uštedjeti jer ću sam obaviti taj posao i u konačnici, ako mi više neće trebati, prodati bager – kazao je nadalje za Večernji.

Bivši predsjednički kandidat, bivši predsjednik Domovinskog pokreta, saborski zastupnik Miroslav Škoro upisao je tečaj za bageristu. Upisao ga je u u Zavodu za istraživanje i razvoj sigurnosti u Zagrebu.

Za njim su već teoretska nastava, čak i 70-ak sati praktičnog rada na bageru, od traženih 90. Štoviše, kupio je polovni bager. A na tečaj se odvažio jer, kako govori, veliko imanje u Donjoj Drenovi zahtjeva zemljane radove, bager…, za koji bi inače, kako kaže, nekom bageristu plaćao do 400 kuna po satu, doznaje Večernji list. Kaže, na tečaj je krenuo ‘samozatajno’, ali netko ga je fotografirao…

– …očito živimo u zemlji u kojoj nije popularno učiti i raditi već je popularno krasti – kazao je Škoro za Večernji list, dodajući da bager i nova znanja nisu za širenje biznisa, da će se, dok je živ, truditi naučiti nešto novo, a da nije lako ni pronaći radnike…

– Zar sam trebao poslati neka dva Filipinca na tečaj? Ovako ću uštedjeti jer ću sam obaviti taj posao i u konačnici, ako mi više neće trebati, prodati bager – kazao je nadalje za Večernji.

Foto: Pixabay (ilustracija) & Youtube (ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other