16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vozač s 2,14 promila izgubio kontrolu nad vozilom! Udario u metalni stup i pobjegao!

1 min read
- Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - zaključuje se u objavi.

Kombinacija alkohola i vožnje ponovno se pokazala kao jedan od najčešćih uzroka nesreća na cestama. Srećom, ovoga puta ozlijeđen je ‘samo’ metalni stup prometnog znaka.

– U ponedjeljak 26. rujna 2022. oko 0.30 sati u mjestu Badljevina u Ulici kralja Tomislava, 37.godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,14 promila upravljao osobnim automobilom marke „Dacia“, daruvarskih registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je kotačima zahvatio putnu bankinu i sletio s kolnika te udario u metalni stup prometnog znaka- javljaju iz policije.

– Nakon udara vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i on je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru – nastavlja se objava policije.

– Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se u objavi.

Foto: Pixabay (ilustracija)