18. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sinoć u Osijeku gorjeli dimnjak i krov obiteljske kuće, u Kneževima postrojenje drvne industrije!

1 min read
Vatrogasci nisu u mogućnosti davati informacije o požaru, taj 'teret' je na leđima policije, no neslužbeno smo još sinoć doznali kako ozlijeđenih osoba u požaru u Osijeku nije bilo.

Kasno sinoć osječki vatrogasci objavili su fotografije s požarne intervencije u Osijeku, na kojima je razvidno kako su u večernjim satima gasili požar dimnjaka i krovišta obiteljske kuće. Istovremeno, vatrogasci DVD-a Kneževi Vinogradi javili su o intervenciji u svom mjestu, gdje su im pomagali i vatrogasci JVP Beli Manastir.

Vatrogasci nisu u mogućnosti davati informacije o požaru, taj ‘teret’ je na leđima policije, no neslužbeno smo još sinoć doznali kako ozlijeđenih osoba u požaru u Osijeku nije bilo.

– Vatrogasci Osijeka imali su intervenciju zbog požara dimnjaka i dijela krovišta obiteljske kuće u Osijeku – izvijestio je i Župnaijski centar 112 Osječko-baranjske županije, dodajući i drugi požar, jer, za to vrijeme DVD Kneževi Vinogradi imao je drugu bitku…

– Vatrogasci Belog Manastira i Kneževih Vinograda gasili su požar elektroinstalacije u pomoćnoj prostoriji pilane u Kneževim Vinogradima – dodaje Centar 112.

– Dana 27.09.22 dobivamo dojavu o požaru na postrojenju drvo-prerađivačke industrije u mjestu Kneževi Vinogradi. Na intervenciju smo izašli s 2 navalna vozila i 9 vatrogasaca. Intervencija je uspješno završena uz pomoć kolega iz JPVP Beli Manastir – izvijestili su vatrogasci na Facebooku.

Foto: JVP Osijek (screenshot)