26. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slavonski svećenik u aferi s udanom mještankom!? Nagovarao ju i da povede prijateljicu!?

2 min read
Suprug dodaje i kako mu žena veli kako sa svećenikom nije spavala, makar ju je svećenik, tvrdi, zvao na navečer dođe do njega. Supruzi je oprostio, dodaje za Index.
crkva klupe

Lokalni je svećenik uhvaćen u aferi s jednom udanom mještankom. Poruke svećenika iz općine Sikirevci na mobitelu pronašao je njezin muž. Obratio se potom nadbiskupiji, razgovarao i s biskupom i tražio da župnika momentalno razriješe dužnosti. Pa ipak, kako to nadbiskupija još nije učinila, suprug se odlučio progovoriti javno, piše Index.hr.

– Moja supruga se njemu na ispovijedi požalila da se ne osjeća voljeno u braku. Za to sam i ja kriv jer joj nisam posvetio dovoljno pažnje, ali volim je više od ičega. Svećenik je to iskoristio… – kazao je suprug za Index, dodajući kako je poruke vidio slučajno.

Primjetio je da pojedine poruke skriva šifrom, a kada je s njezinog mobitela poslao nekoliko poruka, svećenik je brzo odgovorio.

– Tu je bilo eksplicitnih poruka, nagovarao ju je čak i na grupnjak, govorio joj da povede prijateljicu. Slao joj je i snimke i fotografije na kojima masturbira. Supruga mi je sve priznala, ona sebe krivi, ali ja sam joj objasnio da nije ona tu kriva, već on koji iskorištava svoj položaj… – nizao je suprug za Index, dodajući da ima informacije kako je svećenik imao nekakve veze s 12 žena iz mjesta.

Suprug dodaje i kako mu žena veli kako sa svećenikom nije spavala, makar ju je svećenik, tvrdi, zvao na navečer dođe do njega. Supruzi je oprostio, dodaje za Index.

Index je pokušao doći i do svećenika, no bio je nedostupan, vele.

Foto: Pixabay (ilustracija)