26. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Udarali u parkirana vozila! Setrom u Ford na cesti! A u drugom slučaju – pijani vozač pobjegao!

2 min read
- Nakon udara vozač je napustio mjesto događaja no ubrzo su ga pronašli policijski službenici.

– U utorak 27. rujna 2022. oko 12 sati u Požegi u Frankopanskoj ulici, 69-godišnji vozač koji je upravljao autobusom marke „Setra“, požeških registarskih oznaka, obilazio je osobni automobil marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 56-godišnja, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je zadnjim desnim bočnim dijelom autobusa udario u zadnji desni bočni dio osobnog automobila – javlja jutros policija i dodaje…

– 69-godišnjaku je na mjestu događaja uručeno izvješće o počinjenom prekršaju, dok je 56-godišnjaku naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

– U utorak 27. rujna 2022. oko 23.35 sati u Požegi u Ulici Stjepana Radića, 52-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,25 promila upravljao osobnim automobilom marke „Hyundai“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je sišao s kolnika i udario u osobni automobil marke „Mazda“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirala 28-godišnjakinja.

– Nakon udara vozač je napustio mjesto događaja no ubrzo su ga pronašli policijski službenici.

– Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 52-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)