21. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nove promjene u jednom dijelu prometovanja GPP-a u ponedjeljak ujutro! Linija samo do jedne točke!

1 min read
...nakon završetka radova GPP će nastaviti redovno prometovanje...

GPP je putem Facebooka uputio obavijest putnicima o promjeni prometovanja u ponedjeljak ujutro, a za jednu od svojih linija. Naime, asfaltiranje izvjesne ceste u njezinoj punoj širini, ‘izbacili su iz igre’ GPP. Stoga GPP na toj liniji neće voziti od 8:30 do 17 sati u ponedjeljak, 3. listopada.

Naime, riječ je o obavijesti putnicima na Liniji 5, odnosno liniji Sarvaš-Bijelo Brdo. Zbog radova na asfaltiranju ceste u punoj širini trase, na dionici DC213, Nemetin-Aljmaš, GPP nije u mogućnosti prometovati predmetnom trasom u ponedjeljak u navedenom vremenu.

– U navedenom vremenu obustave prometa na predmetnoj dionici GPP će sve svoje polaske prema i iz Sarvaša i Bijelog Brda imati do najdalje točke gdje će biti moguće okretanje autobusa i sigurni prihvat putnika odnosno do privremenog okretišta u Nemetinu (Azil – Nemetin 3), gdje će ujedno biti i polazno vrijeme prema gradu, a koje će odgovarati prolaznom vremenu autobusa po trenutnom voznom redu za radni dan… – javili su, među ostalim, iz GPP-a na Facebooku.

– Molimo Vas da ukoliko ste u potrebi prilagodite i organizirate presjedanje i prihvat svojih članova obitelji na navedenom okretištu koje ćete prevesti do odredišta – naveli su iz GPP-a, dodajući kako je sve to tek privremeno…

Jer, nakon završetka radova GPP će nastaviti redovno prometovanje za Sarvaš i Bijelo Brdo.

Foto: Facebook (screenshot, arhiva, ilustracija)