28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Vatra nedaleko Osijeka ‘progutala’ Golf! Na intervenciju jurilo 9 vatrogasaca!

1 min read
Sve su prilike, razvidno je iz fotografija, kako je vatra 'progutala' Golf i kako od istog više neće biti nikakve koristi.

– Danas (ponedjeljak, 3.10.’22. nap.a.) dobivamo dojavu od Centra 112 da u Habjanovcima gori automobil. Na intervenciju izlazimo s navalnim vozilom 110 i kombi vozilom 106. Na intervenciju je izašlo 9 vatrogasaca – napisali su danas na Facebooku iz DVD-a Bizovac, dijeleći nekoliko fotografija stravičnog požara.

Sve su prilike, razvidno je iz fotografija, kako je vatra ‘progutala’ Golf i kako od istog više neće biti nikakve koristi.

Neslužbeno doznajemo da se automobil zapalio u vožnji. U vozilu je bio, nadalje doznajemo neslužbeno, samo vozač, a koji je iz njega na vrijeme iazašao. Ozlijeđenih, sukladno toj informaciji, nema.

– …3. listopada, oko 16 sati, između Habjanovca i Creta, 20-godišnjaku zapalio se osobni automobil u vožnji koji je u potpunosti izgorio. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bizovac, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Obavljenim očevidom policijskih službenika Policijske postaje Belišće u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrđeno je da je do požara došlo zbog neispravnih instalacija čime je 28-godišnjoj vlasnici nastala materijalna šteta oko 10.000,00 kuna – javila je danas policija iz Osijeka.

Foto: DVD Bizovac, Facebook (screenshot)