29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Totalna ‘fora’! U Portanovi utrka beba u puzanju! Rok za prijave istječe u ponoć!

2 min read
- Mame, tate, bake, tete… pripremite se za navijanje i bodrenje svojih malih puzača i ne zaboravite ponijeti igračke, bočice, ključeve od auta, daljinske upravljače, odnosno sve što će vašem mališanu pomoći da završi utrku. Možda vam baš to donese i neku dodatnu nagradu! - zaključuju u pozivu.

U subotu i nedjelju, 15. i 16. listopada stiže Vikend mama, tata i beba u Portanovi, javljaju iz trgovačkog centra, dodajući kako će tijekom cijelog vikenda bit organiziran shopping s popustima, a u subotu 15. listopada od 16 do 19 sati najzabavnije natjecanje na svijetu – natjecanje beba u puzanju!

– Mali natjecatelji bit će podijeljeni u tri starosne kategorije: do 9 mjeseci, od 9 do 12 mjeseci i od 12 do 18 mjeseci starosti, a najbrži puzači u svakoj kategoriji osvajaju vrijedne nagrade. Prvo mjesto u svakoj kategoriji donosi Baby Center poklon bon u vrijednosti 500 kuna, drugo mjesto Argentum poklon bon u vrijednosti 250 kn, a treće mjesto u svakoj kategoriji Igračke Denis poklon bon u vrijednosti 200 kn. U svakoj kategoriji dodijelit će se i posebna nagrada iznenađenja koja donosi Müller poklon paket u vrijednosti 500 kn – javljaju iz Portanove, dodajući…

– Ali nitko neće otići iz Portanove praznih ruku! Osim diplome za sudjelovanje, svi prijavljeni dobit će i prigodne poklone koji su osigurali sponzori Dm, Bebimil i Podravka.

Ranija prijava putem e-maila: portanova@portanova.hr ili na info pultu TC Portanova je obavezna, a rok za prijavu ističe u četvrtak 13.10. u ponoć. Svi roditelji na licu mjesta trebaju potvrditi prijavu svoje bebe najkasnije 15 minuta prije starta utrke i preuzeti majicu sa startnim brojem. Utrka beba do 9 mjeseci starosti počinje u 16 sati, beba od 9 do 11 mjeseci počinje u 17 sati, a beba od 12 do 18 mjeseci starosti počinje u 18 sati.

– Mame, tate, bake, tete… pripremite se za navijanje i bodrenje svojih malih puzača i ne zaboravite ponijeti igračke, bočice, ključeve od auta, daljinske upravljače, odnosno sve što će vašem mališanu pomoći da završi utrku. Možda vam baš to donese i neku dodatnu nagradu! – zaključuju u pozivu.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments