29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji u zadnja 24 sata nestale dvije osobe! Imate li informacije o nekoj od njih, javite policiji…

1 min read
- U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr - navodi se na mrežnoj stranici, a isto vrijedi i za nestalog Vinka...

Dvije su osobe nestale u Brodsko-posavskoj županiji u posljednja 24 sata, stoji na stranici Nestali.gov.hr. Nestali su 76-godišnjak i 17-godišnjakinja.

Mlada djevojka Antonija nestala je 16. listopada sa svoje adrese. U trenutku nestanka osoba je bila odjevena u bijelu majicu sa kapuljačom s likom medvjeda s prednje strane, plave traperice i bijele tenisice, piše na stranici Nestali.

– U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr – navodi se na mrežnoj stranici, a isto vrijedi i za nestalog Vinka…

On se udaljio u nepoznatom pravcu 17. listopada iz Slavonskog Broda. U trenutku nestanka osoba je bila odjevena u smeđu majicu, crnu jaknu, tamnoplavu trenirku, donji dio, crne tenisice.

Foto: Nestali (screenshot)

Nestala-osoba-11707

Nestala-osoba-11709