26. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Eurodesk Treasure hunt! Sudionici će obilaziti zadane lokacije, učiti o gradu…! Start: Tvrđa!

1 min read
- Nakon igre imat ćeš prilike upoznati volontere iz Španjolske koje će ti ispričati kako su se oni odlučili doći volontirati u Hrvatsku na godinu dana.

Zajednička inicijativa raznih udruga koje informiraju o mobilnosti donosi Eurodesk Treasure hunt koji će se održati u petak 21. listopada 2022. u 12 sati ispred Matematičke gimnazije u Osijeku.

– Zabavi se, upoznaj bolje Tvrđu i informiraj se o prilikama za mobilnost – uvodno poziavju iz Info centra za mlade u Osijeku i dodaju…

– Kroz ispunjavanje zadataka sudionici će sami ili u grupi obilaziti zadane lokacije, učiti o gradu u kojem žive, informirati se o mogućnostima koje im se nude te se inspirirati za prva ili nova iskustva mobilnosti. Detaljne upute i pravila sudionici će dobiti nakon prijave.

– Nakon igre imat ćeš prilike upoznati volontere iz Španjolske koje će ti ispričati kako su se oni odlučili doći volontirati u Hrvatsku na godinu dana.

– Ukoliko želiš sudjelovati, prijavi se na mrežnoj stranici Info centra za mlade u Osijeku. Prijave traju do četvrtka, 20. listopada u podne. Pripremili smo i nagrade za sve sudionike. Detaljne upute i pravila dobit ćeš nakon prijave – dodaju iz Info centra.

Ova aktivnost namijenjena je mladima između 15 i 30 godina. Isti dan održat će se ‘treasure hunt’ diljem Hrvatske.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)