3. prosinca 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vozačica (59) u raskrižju oduzela prednost drugoj (42)! Udaren i treći automobil! Jedno dijete teže ozlijeđeno…

1 min read
- 42-godišnjakinja i dvoje djece iz vozila su prevezeni u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima gdje je utvrđeno da su vozačica i jedno dijete lakše, dok je drugo dijete teže ozlijeđeno.

– Jučer, 17. listopada 2022. godine, oko 18,30 sati, u Vinkovcima, u križanju Ulice Ivana Gorana Kovačića i Ulice Jurja Dalmatinca dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i materijalnom štetom – javlja policija i nastavlja…

– Policijski službenici su obavili očevid kojim je utvrđeno kako je 59-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom vinkovačkih registarskih oznaka u raskrižju oduzela prednost prolaza osobnom automobilu vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 42-godišnjakinja, i nakon udara osobni automobil kojim je upravljala 42-godišnjakinja udara u treći automobil vukovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnjak iz suprotnog smjera te rasvjetni stup.

– 42-godišnjakinja i dvoje djece iz vozila su prevezeni u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima gdje je utvrđeno da su vozačica i jedno dijete lakše, dok je drugo dijete teže ozlijeđeno.

– U ovoj prometnoj nesreći očevidom smo utvrdili da ozlijeđene osobe nisu koristile pojas na propisan način.

– Protiv 59-godišnje vozačice policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima dostaviti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ – zaključuje se.

Foto: PU VSŽ