29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Online’ prodaja ulaznica za Orašara preopteretila ‘web’ HNK-a u Osijeku! Nema ‘online’ prodaje!?

2 min read
Inače, baletna predstava za kojom je najveća potraga za ulaznicama svake godine u doba Božića, od jutros je napravila redove za kupnju ulaznica ispred HNK-a u Osijeku, koje su sezale duž Županijske ulice.

– Poštovana publiko, zbog velikog interesa za balet Orašar, mrežna stranica HNK u Osijeku je preopterećena i online kupnja ulaznica trenutno nije moguća. Radimo na otklanjanju problema te vas molimo da pokušate kasnije – javili su prije nekoliko minuta iz HNK-a u Osijeku.

Inače, baletna predstava za kojom je najveća potraga za ulaznicama svake godine u doba Božića, od jutros je napravila redove za kupnju ulaznica ispred HNK-a u Osijeku, koje su sezale duž Županijske ulice.

Naime, ponovila se situacija iz predpandemijske godine i ranije Orašarove izvedbe u Osijeku, a kada su redovi sezali i iza i ispred kazališta. Osječanke i Osječani nisu htjeli prepustiti slučaju kupovinu ulaznica za Orašara i unatoč najavljenoj prodaji u više dana, brojni su pohrilili već danas.

– Poštovana publiko, molimo vas za strpljenje i razumijevanje tijekom prodaje ulaznica za balet Orašar. Kako bismo skratili vrijeme čekanja ispred blagajne, a samu kupovinu učinili ugodnijom, lijepo vas molimo da u prostoru blagajne istovremeno budu maksimalno dvije osobe, prije ulaska u prostor blagajne odlučite za koji datum i koliko ulaznica želite kupiti – napisali su danas ranije na Facebooku kazališta i dodali…

– Tijekom prosinca će balet Orašar biti izveden 11 puta i to 5., 6., 9., 10., 12., 13., 16., 17. prosinca uz orkestar po cijeni ulaznica od 150,00/130,00/110,00 kuna (ovisno o kategoriji sjedenja), 20., 21. i 22. prosinca uz matricu po cijeni ulaznica od 120,00/100,00/80,00 kuna (ovisno o kategoriji sjedenja).

– Ulaznice će se prodavati na blagajni HNK u Osijeku radnim danom od 9 do 13 sati, a subotom od 9 do 12 sati.

– Ulaznice nije moguće rezervirati!

…hoće li uskoro osvanuti ulaznice i na Njuškalu, kao u slučaju Zagreba?

Foto: HNK Osijek, Kristijan Cimer (ustupljeno za objavu)