29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječanka Mia Dimšić opet nastupila u Americi! Iz New Yorka za Philadelphiju, a onda u Las Vegas!

1 min read
Miji Dimšić ovo je, koliko znamo, drugi odlazak u Ameriku. Prvi je puta ondje bila na poziv Tajči, nastupala u Nashvilleu i uz gitaru zapjevala - 'country'.

Mia Dimšić nastupila je proteklog vikenda u Las Vegasu u dvorani Bally’s Hotela pred hrvatskom, uglavnom, hrvatskom publikom, a u organizaciji Hrvatske bratske zajednice u SAD-u. Pohvalila se fotografijom i videom na društvenim mrežama, dodajući – Neke stvari su suđene. Napunila je dvoranu, a posjetitelji su na engleskom pjevali uz nju.

Inače, osječka glazbenica već je neko vrijeme u SAD-u, a Facebook i Instagram ‘pamte’ kako je posljednjih dana bila u Philadelphiji i prethodno New Yorku, da bi posljednjih nekoliko dana bila u Nevadi, u Las Vegasu. Nastupila je ondje na TamFestu 35, a u sastavu kojeg su nastupali brojni hrvatski izvođači kroz nekoliko dana, među kojima i osječki tamburaši Paje Kolarića.

Nekoliko dana prije nastupa u Las Vegasu, bila je i na pozornici u New Yorku. A ondje je proslavila i svoj 30. rođendan. Publika joj je, donosi u video zapisu, zapjevala – Happy Birthday.

Miji Dimšić ovo je, koliko znamo, drugi odlazak u Ameriku. Prvi je puta ondje bila na poziv Tajči, nastupala u Nashvilleu i uz gitaru zapjevala – ‘country’.

Kako je prije odlaska na mjesec dana u SAD rekla za hrvatske medije, spojila se s ‘fanovima’ Eurovizije koji organiziraju koncerte i zbog kojih je i krenula u New York.

Bio je to odličan rođendan!

Foto: Facebook, Mia Dimšić (screenshot)

Video iz Las Vegasa pogledajte OVDJE, a iz New Yorka OVDJE.