29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slavonija: Još dvije tučnjave! Dva 51-godišnjaka u kladionici! I tri mladića u kafiću!

2 min read
- Policijski službenici Policijske postaje Okučani su jučer, 13. studenog oko 21,20 sati dobili dojavu da je u jednom ugostiteljskom objektu na području Okučana došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Osim dvije djevojke na ulici u 6:30 ujutro, a koje su se hvatale rukama za vrat, kosu i udarale po glavi, policija u Slavoniji ovaj vikend bilježi još dva slučaja remećenja javnog reda i mira na sličan način…

– U subotu, 12. studenoga oko 12 sati u Novoj Gradiški, unutar kladionice došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane dva muškarca u dobi od 51 godinu – javlja policia i nastavlja…

– Do sukoba je došlo tako što je jedan 51-godišnjak napao drugog (verbalno a potom i fizički). Policijski službenici su alkotestirali sudionike, te je kod jednog očitana koncentracija alkohola od 0,21 promil.

– Nadalje, jučer 13. studenog proveden je žurni prekršajni postupak protiv 51-godišnjeg počinitelja, kojega je sud kaznio kaznom zatvora u trajanju od 15 dana zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok su drugom 51-godišnjaku (koji je lakše ozlijeđen) uručeni podaci počinitelja, radi pokretanja eventualne privatne tužbe.

– Policijski službenici Policijske postaje Okučani su jučer, 13. studenog oko 21,20 sati dobili dojavu da je u jednom ugostiteljskom objektu na području Okučana došlo do narušavanja javnog reda i mira.

– Policijski službenici su dolaskom utvrdili da su 23-godišnjak i 26-godišnjak narušavali javni red i mir verbalno i fizički, da bi se u sukob umiješao i 21-godišnjak.

– Policijski službenici su alkotestiranjem utvrdili da je 23-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,4 promila, a 26-godišnjak od 1,95 promila, (te je i lakše ozlijeđen).

– Protiv počinitelja narušavanja javnog reda i mira, policijski službenici podnose optužne prijedloge zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – zaključuje se u priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)