28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Stravične sinoćnje fotografije s pružnog prijelaza! Čovjek poginuo, automobil ‘razoren’…

1 min read
– Očevid na mjestu događaja obavila je očevidna ekipa Postaje prometne policije Osijek – zaključuje jutros policija.

Vatrogasci Javne vatrogasne postorjbe iz Osijeka objavili su fotografije stravišne prometne nesreće i mjesta pogibije vozača osobnog automobila na pružnom prijelazu. Podsjećamo, sinoć iza 1 sat poginuo je vozač, a nakon sudara s teretnim vlakom.

– Noćas oko 1,10 sati u Ernestinovu dogodila se prometna nesreća između osobnog automobila i teretnog vlaka – javlja policija jutros detaljnije, a nakon obavljenog očevida i prve informacije javljene iz Operativno komunikacijskog centra Policijske uprave osječko-baranjske malo iz 2 sata.

– Vozač 66-godišnjak iz Viškovaca upravljao je osobnim automobilom ulicom Ivana Gorana Kovačića, u Ernestinovu kojom prilikom dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge koja je označena prometnim znakovima „obavezno zaustavljanje – STOP“ i „Andrijinim križem“ nije se zaustavio već je nastavio vožnju kojom prilikom je u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila udario teretni vlak – nastavlja policija i dodaje…

– Vozač osobnog automobila na mjestu događaja smrtno je stradao te je prevezen na obdukciju u Klinički bolnički centar Osijek.

– Očevid na mjestu događaja obavila je očevidna ekipa Postaje prometne policije Osijek – zaključuje jutros policija.

Foto: JVP Osijek (screenshot)