28. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Užasne scene: Sinoć teška prometna! Vozila na krovu, vatrogasci ‘škarama’ spašavali muškarca…

2 min read
Vatrogasci Valpova imali su tehnički intervenciju kod prometne nesreće u Satnici, javili su jutros i iz Županijskog centra 112 Osječko-baranjske županije.

– Dana 19.11. u 22:34 sati dobivamo dojavu od Centra 112 da se radi o prometnoj nesreći u Satnici i da je vozilo na krovu – javili su sinoć iza ponoći izvješćem i fotografijama vatrogasci DVD-a Valpovo, dijeleći užasavajuće scene s mjesta događaja…

– Na intervenciju izlazimo s navalnim vozilom, autocisternom, kombi vozilom, pickupom i 9 vatrogasaca – dodali su vatrogasci, naglasivši ozbiljnost cijele situacije.

– Dolaskom na mjesto intervencije dočekali su nas djelatnici Hitne medicinske pomoći te su nam rekli da se u vozilu marke Audi nalazi jedna muška osoba do koje ne mogu doći te da je osoba pri svjesti – nastavili su iz DVD-a Valpovo, zaključujući…

– Hidrauličkom razuporom izvršili smo odbijanje vozačevih vrata, te sa djelatnicima Hitne medicinske pomoći ozljeđenu osobu izvukli iz vozila – zaključili su iz DVD-a Valpovo.

Vatrogasci Valpova imali su tehnički intervenciju kod prometne nesreće u Satnici, javili su jutros i iz Županijskog centra 112 Osječko-baranjske županije.

U pitanju su, zacijelo, lakše tjelesne ozljede, jer…

Policijska uprava osječko-baranjska javila je jutros kako je u zadnja 24 sata na njihovom području evidentirano 7 prometnih nesreća, od kojih je u tri prometne nesreće jedna osoba smrtno stradala (ne u Valpovu, ne na ovim fotografijama, ne na području Belišća, Satnice…, već Ernestinovo, pružni prijelaz nap.a.), a dvije osobe su zadobile lake tjelesne ozljede dok su ostale četiri prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu. Po dvije prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, Belišća i Donjeg Miholjca te jedna na području Belog Manastira.

Foto: DVD Valpovo, Facebook (screenshot)