3. prosinca 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječka policija traži svjedoke za još jednu prometnu! Na istom raskrižju kao i jučer!

1 min read
To je, inače, drugi puta u dva dana kako policija traži svjedoke prometne nesreće i to na istom raskrižju.

– U petak, 18. studenog oko 16,30 sati u Osijeku na raskrižju Ulice kneza Trpimira, Europske avenije i cara Hadrijana, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je sudjelovao osobni automobil marke „VW Golf“ plave boje i osobni automobil marke „VW Passat“ bijele boje – javlja policija i dodaje…

– Ovim putem pozivamo svjedoke prometne nesreće, kao i sve građane koji imaju saznanja koja bi mogla dovesti do rasvjetljavanja događaja prometne nesreće da se jave policiji putem telefona na broj 237-112 i 237-114 ili osobno pristupe u Postaju prometne policije Osijek – zaključuju iz policije.

To je, inače, drugi puta u dva dana kako policija traži svjedoke prometne nesreće i to na istom raskrižju.

Podsjećamo…

– …20. studenog u 10,45 sati u Osijeku na raskrižju kolnika Ulice kneza Trpimira, Europske avenije i cara Hadrijana, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom u kojoj su sudjelovali osobni automobil marke „Škoda Kadiaq“ crne boje s efektom, registarske oznake OS 433-OR i osobni automobil marke „Renault Twingo“, bijele boje, registarske oznake OS 323-DB. Ovim putem pozivamo svjedoke prometne nesreće kao i sve građane koji imaju saznanja koja bi mogla dovesti do rasvjetljavanja događaja prometne nesreće da se jave policiji putem telefona na broj 192 ili osobno pristupe njima najbližoj Policijskoj postaji – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)