28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Četvorka se potukla! ‘Radio’ i ‘bokser’! 27-godišnjak završio u bolnici…

1 min read
- Svi sudionici narušavanja javnog reda i mira su uhićeni, te je 27-godišnjak prevezen u bolnicu na ukazivanje liječničke pomoći. Također su policijski službenici od njega oduzeli 3.23 grama droge marihuane.

– U Slavonskom Brodu, dana 3. prosinca, u 5.15 sati, u Ulici Petra Krešimira IV, četiri osobe  pod utjecajem alkohola u dobi od 27, 19, 18 i 18, narušavale su javni red i mir vikom i galamom, koje su nakon verbalnog došle i u tjelesni sukob, te je jedan od sudionika (27-godišnjak) u ruci imao bokser – javlja policija i nastavlja…

– U ovom sukobu nije bilo težeg ozljeđivanja osoba. Prilikom postupanja policije, 27-godišnjak  je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike.

– Svi sudionici narušavanja javnog reda i mira su uhićeni, te je 27-godišnjak prevezen u bolnicu na ukazivanje liječničke pomoći. Također su policijski službenici od njega oduzeli 3.23 grama droge marihuane.

– Policijski službenici protiv svih prekršitelja podnose prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok protiv 27-godišnjaka podnose i prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)