1. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kazališno gostovanje i utakmica u isto vrijeme! Osječka glumica pokazala kako se osjeća…

1 min read
- Mislim da nam ni Sveti Nikola neće pomoći... - napisala je Katarina Šestić na Instagramu, dijeleći 'šaljivi' video u kojem još stoji zapisano - Ono kad' ti je predstava u isto vrijeme kad' i 'tekma' Hrvatska-Japan.

Život glumaca nikako nije lak. Najbolje je to dočarala kratkim video zapisom na TikToku i Instagramu slavonska, županjska i osječka glumica Katarina Šestić.

Naime, kalendar kazališnih predstava planira se tjednima i mjesecima unaprijed, posebno gostovanja, termini i prilagodbe dvorana. A ono što se ne može planirati jest vrijeme u kojem će hrvatska nogometna reprezentacija igrati u osmini finala Mundijala. Mogli smo igrati i dan poslije u 16 sati, ali igramo danas…

– Mislim da nam ni Sveti Nikola neće pomoći… – napisala je Katarina Šestić na Instagramu, dijeleći ‘šaljivi’ video u kojem još stoji zapisano – Ono kad’ ti je predstava u isto vrijeme kad’ i ‘tekma’ Hrvatska-Japan.

Naime, Katarina Šestić osnivačica je i članica Kazališne družine Iglu, a koja sutra ima dva gostovanja, u školi u Gunji, u prijepodnevnim satima, potom u Iloku u 17 sati. Da je kojim slučajem Hrvatska bila na mjestu Maroka i igrala sutra u 16 sati protiv Španjolske, do predstave u 18 sati u Čepinu, ‘tekma’ bi već bila završena. A ovako…

Iako smo sigurni da će predstava Oprosti za Božić 2 imati publiku i u vrijeme utakmice, bilo je ‘zabavno’, i šaljivo i tužno vidjeti kako je glumica videom prikazala ‘osjećaj trenutka’.

Želimo joj punu dvoranu, svakako i trijumf Hrvatske nad Japanom.

A video možete pogledati OVDJE.

Foto: Instagram (screenshot)