2. veljače 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Doček Vatrenih u Tvrđi u Osijeku: Otkriveno tko nastupa! Neslužbeno doznajemo i tko vodi program…

1 min read

Osijek i Osječko-baranjska županija dočekuju večeras ‘osječke’ Vatrene na Trgu Svetog Trojstva u Tvrđi u Osijeku. Proslavit će večeras i Osijek brončanu medalju naših nogometnih reprezentativaca sa SP-a u Kataru. Nakon jučeranje najave, Grad i Županija su otkrili i nekoliko detalja dočeka…

– Zabavni program počinje na pozornici na Trgu Svetog Trojstva u 17 sati. Zabavljat će nas Bosutski bećari. Brončani reprezentativci na pozornicu dolaze u 18 sati. Pokažimo zajedno kako Osijek dočekuje Vatrene – stoji u najnovijoj informaciji iz Grada Osijeka, a ususret večerašnjoj proslavi i dočeku.

A tko dolazi? ‘Osječki’ Vatreni! Bivši i sadašnji igrali NK Osijek, koji su se utkali u broncu u Kataru, što se odnosi na Ivicu Ivušića, aktualnog golmana Osijeka, bivše igrače ‘bijelo-plavih’ Bornu Barišića i Domagoja Vidu, a valja na umu imati kako su dio ekspedicije za Katar, i to vitalni, bili i osječki ekonom kluba i reprezentacije Goran Vincek, kao i kuhar selekcije i restorana Josić Tomica Đukić.

Što se voditelja programa tiče, neslužbeno doznajemo kako će program u Tvrđi večeras voditi sjajni osječki glumac Miroslav Čabraja, prvak drame osječkog HNK-a, ali i još jedna osoba s njim, čije ime nismo doznali. Usput, neslužbeno doznajemo da će tijekom večeri svirati i DJ Tac.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments