29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Evo koliko će parkiranje koštati u Osijeku u eurima…! Elektromodul upravo javio…

1 min read
- Plaćanje putem parkirnih automata bit će moguće isključivo u euro kovanicama, kao i do sad bez mogućnosti povrata, na način da se ukupno uplaćeni iznos euro kovanica preračunava u vrijeme parkiranja.

– U skladu s promjenom hrvatske nacionalne valute kune u eure, ovim putem obavještavamo javnost kako će od 2. siječnja 2023. cijene parkiranja u gradu Osijeku putem parkirnih automata, sms-a te aplikacija AirCash, Kekspay, Paydo te na kioscima Tiska biti izražene u eurima – javlja Elektromodul priopćenjem javnosti i medijima, nastavljajući…

– Plaćanje putem parkirnih automata bit će moguće isključivo u euro kovanicama, kao i do sad bez mogućnosti povrata, na način da se ukupno uplaćeni iznos euro kovanica preračunava u vrijeme parkiranja.

– Cijena parkiranja u 1. zoni od 2. siječnja iznosit će 0,50 eura, u 2. zoni 0,40 eura te u 3. zoni
0,30 eura.

– Iznos dnevnih parkirnih karata, stanarskih mjesečnih karata,, invalidskih parkirnih karata, komercijalnih parkirnih karata za fizičke osobe te povlaštenih parkirnih karata za pravne osobe ostaju nepromijenjene, i obračunavat će se prema fiksnom tečaju konverzije (7,5345 kn za 1 euro) – zaključuje se u priopćenju koje potpisuje Elektromodul d.o.o.

Foto: