23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pijan ‘pokupio’ bicikl kojeg je po parkingu gurao 87-godišnjak! A potom i 3 automobila!

1 min read
- Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Pavla Radića - zaključuje policija.

– U četvrtak 22. prosinca 2022. oko 8.50 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici, 47-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,42 promila upravljao osobnim automobilom marke „Mazda“, daruvarskih registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prednjim dijelom vozila udario u bicikl kojeg je parkiralištem gurao 87-godišnjak nakon čega je udario u tri parkirana osobna automobila – javlja policija.

– Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 47-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

– Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Pavla Radića – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)