30. siječnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Na Badnjak ujutro baki ukrali novčanik! Iz vrećice! Ostala bez novca, dokumenata…

1 min read
- U subotu 24. prosinca 2022. u jutarnjim satima u Požegi u Ulici sv. Roka, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz vrećice otuđio novčanik u kojem su se nalazili novac, dokumenti i bankovna kartica u vlasništvu 81-godišnjakinje - javlja danas policija.

Poslije baki ukradene torbice u Čepinu, policija javlja o novom slučaju krađe starije osobe, još jedne bake…

– U subotu 24. prosinca 2022. u jutarnjim satima u Požegi u Ulici sv. Roka, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz vrećice otuđio novčanik u kojem su se nalazili novac, dokumenti i bankovna kartica u vlasništvu 81-godišnjakinje – javlja danas policija.

Podsjećamo…

– Policijska uprava osječko-baranjska jučer je oko 10,30 sati zaprimila dojavu građana da su tri mlađe muške osobe otele torbicu gospođi starije životne dobi – javila je policija 22.12. i nastavila…

– Počinitelji su sat vremena kasnije pronađeni i dovedeni u postaju na kriminalističko istraživanje.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje s Ispostavom Čepin utvrđeno je da su tri maloljetnika u dobi od 13, 16 i 17 godina, otela 85-godišnjakinji torbicu na ulici.

– Sedamnaestogodišnjak je nakon obrade predan sucu za mladež, dok su 16-godišnjak i kazneno neodgovorni 13-godišnjak pušteni na slobodu uz Posebno izvješće za kazneno djelo „Teška krađa“ nadležnim državnim odvjetništvima za mladež.

– Ovu prigodu bismo iskoristili te se zahvalili svim građanima koji svojim dojavama pomažu policiji da na vrijeme detektiramo počinjeno kazneno djelo, kao i počinitelje – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)