24. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ima li kraja? Danas nađeno još jedno mrtvo tijelo u rijeci!

1 min read
- Kod nepoznate osobe su pronađeni dokumenti što ukazuje na to da bi se moglo raditi o stranom državljaninu koji je nezakonito prešao državnu granicu.

Poslije izvučenog automobila i tijela ženske osobe nedaleko Slavonskom Broda, poslije tragično okončane potrage za nestalom osobom u Vinkovcima, policija javlja o još jednom pronađenom mrtvom tijelu…

– U Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, jutros, u 7,50 sati, zaprimljena je dojava da se u rijeci Savi nalazi mrtva osoba – javila je policija i nastavila…

– Na mjesto događaja u Slavonskom Brodu, u Splavarsku ulicu, odmah su upućeni policijski službenici koji su potvrdili istinitost dojave. Također su angažirani djelatnici nadležnih službi koji su u 9,50 sati, na obalu izvukli mrtvo tijelo muške osobe, za koje se procjenjuje da je više dana bilo u vodi.

– Kod nepoznate osobe su pronađeni dokumenti što ukazuje na to da bi se moglo raditi o stranom državljaninu koji je nezakonito prešao državnu granicu.

– Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju identiteta osobe, uzroka smrti i ostalih činjenica i okolnosti vezano uz ovaj događaj – zaključuje se.

Foto: PU BPŽ (screenshot)