25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osijek krenuo u obranu titule Najljepšeg adventa u državi! Nakon prvog dana Osijek u vodstvu!

2 min read
Naime, Osijek je prošle godine u izboru čitatelja i glasača na Facebooku ostvario pobjednički rezultat, a portal Gradonačelnik.hr utrku je otvorio i ove godine.

– Evo kakvo je stanje na semaforu nakon 1. dana glasanja za Najljepši advent! – napisali su na Facebooku na stranci Gradonačelnik.hr, otkrivajući kako među velikim gradovima, u kategoriji u kojoj je i Osijek, naš grad u ovom trenutku vodi u utrci i ide prema obrani titule Najljepšeg adventa u državi po izboru čitatelja ovog portala.

– Čestitamo vodećim adventima na jako dobrom startu i prolaznom vremenu, ali nema opuštanja – utrka je tek počela… – napisali su u nastavku na Facebooku, gdje fotografija svjedoči kako Osijek predvodi kolonu u ovom trenutku s 2.585 glasova ispred Virovitice s 1.183 glasa.

Naime, Osijek je prošle godine u izboru čitatelja i glasača na Facebooku ostvario pobjednički rezultat, a portal Gradonačelnik.hr utrku je otvorio i ove godine.

Portal je nanizao prethodnog dana sve advente koji sudjeluju u izboru, a na način da se ispod njihove objave abecednim redom nalaze fotografije advenata 69 gradova i općina. Glasa se tako što se ‘lajka’ objava adventa/grada/općine…

– …ali pazite – broje se i priznaju samo ‘lajkovi’ na objavu sa slikama grada/adventa na našoj FB stranici, ne i na sheranim objavama – upozoravaju iz portala Gradonačelnik.hr.

Glasanje traje do 5. siječnja u podne.

– Ovaj izbor provodimo pod pokroviteljstvom Ministarstvo turizma i sporta koje je prepoznalo njegovu vrijednost i potencijal u promociji adventskih destinacija i zato im još jednom i ovim putem veliko hvala! – zaključuju s portala.

Više detalja i pravila izbora pogledajte na njihovim mrežnim stranicama.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)